Vainio-aita 2000x800mm, painekyllästetty ruskea

Osasto:

Kuvaus

Tammiston Puun Vainio-aita on pystylaudoitettu aitaelementti. Lautojen päät ovat ylhäältä viistetyt. Puu on ruskeaksi painekyllästettyä, suomalaista mäntyä. Aitaelementin koko on 2000×800 mm.

Aita helposti elementeistä


Tammiston Puun aitaelementeillä saat pihaasi toiveidesi mukaiset kehykset. Tolpilla ja tolpanhatuilla sekä yläosan koriste-elementeillä voit vaikuttaa aidan rakenteeseen ja kokonaiskorkeuteen. Pintakäsittelyllä viimeistelet aidan ulkoasun mieleiseksesi. Tonttien väliseksi raja-aidaksi voi riittää jo 60 cm korkuinen aita, näkösuojaksi tarvitaan 120 cm (istumakorkeus) tai 180 cm (seisomakorkeus) korkuinen aita.

Piharakennemallistossa paljon yhdistelymahdollisuuksia


Tammiston Puun piharakennemalliston osista voidaan yhdistellä ja koota yksilöllinen kokonaisuus erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pienikokoisista elementeistä saat tyylikkäät aita- tai terassikokonaisuudet rivitalo- ja kaupunkipihoille ja vastaavasti suurikokoiset elementit voivat toimia näkösuojina tai jopa meluaitoina. Mallisto säilyy ajattomana ja uudet osat sopivat myös vanhojen osien jatkoksi.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

  • Tuotenumero: A24R
  • Korkeus: 800.0 mm
  • Paksuus: 40.0 mm
  • Leveys: 2000.0 mm
  • Väri: Ruskea
  • Pystylaudat: 95 mm