Sisäritilä puolikas-aitaan, painekyllästetty ruskea

Osasto:

Kuvaus

Tammiston Puun sisäritilä on yhteensopiva puolikasaidan kanssa ja se kiinnitetään kehykseen ruuvaamalla. Aidan sisäpuolelle kiinnitettävä ritilä tekee aidasta siron ja koristeellisen. Sisäritilät on valmistettu kotimaisesta männystä ja ne kestävät ulkokäytössä vuosikausia. Kestopuun sävy on ruskea.

Sisäritilä toimitetaan koottuna.

Upea terassi elementeistä – helpommin kuin uskotkaan!


Unelmien terassikokonaisuus saavutetaan helposti ja vaivattomasti Tammiston Puun terassiosilla. Terassielementeistä kokoat paitsi perinteiset suorakulmaiset ratkaisut, myös kaarevat erkkerit, pyöreät kulmat, kaiteelliset porrasratkaisut ja monitasoiset terassit, jotka ilman elementtiosia olisivat varsin työläitä toteuttaa. Toteutat unelmiesi terassin helpommin kuin uskotkaan – oleskeluun, grillaukseen, kesäpaviljonkiin, kylpytynnyrin yhteyteen, kesämökille, ravintolaan, minne vain!

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

  • Tuotenumero: T27R
  • Korkeus: 570.0 mm
  • Leveys: 300.0 mm
  • Väri: Ruskea